Sinterklaas Challenge

  zondag 15 november 2020
Hier is ie dan: de eerste videoboodschap van Sinterklaas. En meteen een hele belangrijke, want Sint heeft groot nieuws en grote uitdagingen!

Bea en Tina (mijn perrrsonal assi-stents) en ik, hebben samen 9 verschillende challenges bedacht, die we jullie de komende weken gaan uitleggen via speciale video’s. Deze filmpjes zijn te bekijken via de Facebook en Instagram pagina van Gestel Events en deze website.

Belangrijke data

De Challenges vinden plaats op:

 1. Maandag 16 november
 2. Woensdag 18 november 
 3. Vrijdag 20 november 
 4. Zondag 22 november 
 5. Dinsdag 24 november 
 6. Donderdag 26 november 
 7. Zaterdag 28 november 
 8. Maandag 30 november en
 9. Woensdag 2 december 

  En nu lijkt het mij leuk als jullie, samen met papa, mama, opa, oma of de oppas deze challenges gaan doen! Film of fotografeer ze dan en deel dat op Social Media onder ons videobericht! Of stuur je foto of video naar info@gestelevents.nl Zo kan ik jullie dan toch een beetje zien.

Mooie prijzen

LET OP! bij verschillende challenges kun je mooie prijzen winnen. Graag vraag ik, vooral de papa’s en de mama’s, om de kleintjes de video’s te laten zien, dan kunnen we er toch een geslaagde tijd van maken richting 5 december! Hou de komende tijd dus Facebook, Instagram en deze website in de gaten. Vanaf nu gaan we de challenge met jullie aan.

Hebben jullie er ook zo’n zin in? Ik wel!