Dodenherdenking 4 mei 2023

shape
Nieuws

Dodenherdenking 4 mei 2023

Dodenherdenking op woensdag 4 mei om 19.30 uur in de kerk H. Michaël

HERDENK JIJ OOK MEE?

Op woensdag 4 mei herdenken wij graag samen met jou alle slachtoffers tijdens Dodenherdenking in de kerk H. Michaël in Sint-Michielsgestel. GESTEL Events nodigt iedereen van harte uit en in het bijzonder alle ouders en kinderen uit het dorp. De herdenking begint om 19.30 uur.  Om 20.00 uur zijn we samen een minuut stil bij het monument op het kerkplein. Daarna leggen we daar de krans en lopen we samen naar het monument bij De Beemden voor de tweede kranslegging. Het totale programma duurt ongeveer 1 uur.

KINDEREN VAN HARTE WELKOM!

De laatste jaren komen steeds meer ouders met kinderen naar de Dodenherdenking. En dat is goed! Want de kinderen geven ook in de toekomst onze vrede door. Vrede wordt in ons land als gewoon ervaren, terwijl niet ver van ons land vandaan de gevechten dagelijks plaatsvinden. Denk aan de oorlog in Oekraïne. Ook in landen als Soedan en Servië is het helaas weer onrustig. GESTEL Events nodigt vooral alle ouders uit om samen met de kinderen een uurtje vrij te maken voor Dodenherdenking. Alle kinderen mogen een meegebrachte bloem leggen bij de monumenten.


Na de herdenking in de kerk vinden op twee locaties de kranslegging plaats: op het kerkplein aan de Nieuwstraat en bij het monument Northhamshire Yeomanry bij Elde Groep De Beemden aan de Beemdweg.

Naar overzicht