Koningsnacht en Koningsdag 2022

shape
Nieuws

Koningsnacht en Koningsdag 2022

Dit jaar kunnen we eindelijk weer uitpakken!

Koningsdag, de grootste nationale feestdag in Nederland, wordt ook dit jaar in Sint-Michielsgestel weer groots gevierd. In samenwerking met Café/Zaal Overberg, Toren 4, gasterij de Zwaantjes en brasserie Thuys organiseert GESTEL events een fantastisch Oranjefeest op dinsdag 26 april en woensdag 27 april op het Petrus Dondersplein.

KONINGSNACHT MET BANDS PRIVATE LABEL, HOAX EN STORMZ
Voorafgaand aan Koningsdag organiseren we Koningsnacht voor jou. Met drie toffe bands brengen we weer muziek naar de markt. De tent is geopend vanaf 19.00 uur. Om 20.00 uur start the Kingsclash en maken we er samen een mooi feestje van. Om 01.00 uur is het mooi geweest en vegen we met een zachte bezem iedereen de tent uit.  Toegang € 5. Kaarten koop je vanaf nu bij Café/Zaal Overberg, Toren 4, gasterij de Zwaantjes en brasserie Thuys.

KONINGSDAG BOMVOL PROGRAMMA MET HENK BERNARD, VRIJMARKT EN SPRINGKUSSENS
Op woensdag 27 april kleurt het Petrus Dondersplein oranje. Vanaf 11.00 uur start de vrijmarkt. Dus kids, breng je kleedje en spulletjes mee en verkopen maar! Ook kunnen de kinderen genieten van springkussens, de toren beklimmen, een rondje maken met de brandweer en goochelaar Dries. 

Verenigingen en Stichtingen kunnen een kraam huren. Meer hierover lees je onder ‘Evenementen’.

Zonder muziek geen feest, dus ook van Koningsdag maken we natuurlijk een muzikale dag. Om 13.00 uur trapt DJ Robin onze Hollandse middag af. Met optredens van Dirk Drost, Kapalone en Henk Bernard.

Toegang Koningsdag gratis!

Pssst... Natuurlijk zijn we de versierde fietsparade niet vergeten. Meer daarover lees je bij Evenementen.

Naar overzicht